slogan: PLATFORM VOOR PUBLIC GOVERNANCE, AUDIT & CONTROL

Jaarcongres Public Controlling 2022

Jaarcongres Public Controlling 2022

23 september 2022 om 12:34 door A. Bestebreur 0 reacties

Het bestuur nodigt je van harte uit voor het EICPC-Jaarcongres Public Controlling bij Figi in Zeist op donderdag 13 oktober 2022.

Dit jaar is het thema: 'De invloed van ICT op het werk van de public controller'. Centraal staat de vraag wat de controller kan en/of moet met de nieuwe mogelijkheden die IT biedt. Termen als robotisering, kunstmatige intelligentie, datamining, enz. komen al jaren voorbij, maar wat kun je er nu echt mee? Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de werkwijze van de controller en voor zijn informatieverzorging? Wordt de controller overbodig of krijgt hij simpelweg de beschikking over handige, nieuwe instrumenten? Kan hij zijn focus straks meer verschuiven naar advisering?

In de ochtend laten sprekers uit de wetenschap hun licht hierover schijnen. Daarna kun je een aantal interactieve workshops volgen om onder leiding van deskundigen uit de praktijk verder van gedachten te wisselen over bijv. digitalisering van de bedrijfsvoering, cybersecurity, datagestuurd werken, de bouw van een financieel ecosysteem, en nog vele andere onderwerpen.

Uiteraard zijn er volop momenten deze dag om informeel bij te praten en te reflecteren op wat allemaal voorbij is gekomen; niet in de laatste plaats tijdens de goedverzorgde lunch en de borrel na afloop.

Een gedetailleerd programma met alle sprekers en tijden volgt weldra. Zet het congres in je agenda en schrijf je in op www.eicpc.nl!

Sluiten